gratis blog

Hvorfor blogge?

Rigtig mange gør det, og hver dag kommer der flere til, men hvorfor blogger man egentlig?

Der kan være rigtig mange grunde til at blogge og den ene grund er ikke bedre end den anden, men det er et spørgsmål som ofte stilles af en ny blogger eller folk som ikke helt forstår hvad det går ud på. Derfor har vi samlet et par eksempler på forskellige bloggers og deres grunde.

Linda (24 år)
”Nogle gange har jeg har brug for at få luftet ud i mine tanker, og så hjælper det at skrive det ned. Og hvorfor ikke lægge det ud på nettet og få lidt respons?”

Malene (18 år)
”For mig er det en social ting, jeg har på den måde fået mange online venner som aldrig er mere end et klik væk. Nogle venskaber har også udviklet sig til mere end online :-)”

Lukas (37 år)
”Min blog er min dagbog. Min blog er anonym og på den måde kan jeg lufte mine inderste tanker for dem der gider lytte, og det kan nogle gange give løsninger som en almindelig dagbog aldrig ville have givet mig.”

Familien Petersen (32, 37, og 5 år)
”Vi bor i udlandet og bloggen giver ved hjælp af tekst og fotos vores venner og familie mulighed for at følge med i vores liv.”

Jonna (51 år)
”Egentlig skriver jeg ikke så meget i min egen blog, men jeg følger meget med i andres. Det giver for mig mere mening at følge med i andre normale menneskers små sjove dagligdags-momenter, end i hvad de kulørte ugeblade har at skrive om de kendte. Og ofte bliver et indlæg til en dialog.”

Karoline (26 år)
”hmm, det er vel hyggeligt… og man lærer lidt om andre, samtidig med at man bliver mere klog på sig selv…”

Jan (27 år)
”Jeg skriver blandt andet for at sætte tanker på plads eller og komme ud med mine meninger om det jeg ser og hører”

Iben (21 år)
”Jeg bruger blandt andet min blog til at komme af med de tanker og problemer jeg ikke vil belaste mine veninder med. Her er der altid nogen som vil lytte og nogen som forstår mig eller kan se det fra en anden vinkel end jeg kan.”

Claus (42 år)
”Jeg skriver fordi jeg kan, jeg har noget jeg gerne vil dele med verden, og så er det rart nogen vil lytte. Nogle gange skriver jeg næsten dagligt andre gang kan der gå måneder imellem. Nogle bruger det også til at komme af med indetrængte frustrationer.”

Maria (23 år)
”Ved at blogge kan man lære sig selv bedre at kende, man bliver bevidst og sig selv, og det der sker omkring en. Det er vanedannende, hyggeligt og sjovt!”

Christina (29 år)
”Hvad er mine tanker værd hvis de bare forsvinder ud i den blå luft? Min blog giver mulighed for at få tankerne ud til andre…”

Sofia (34 år)
"Det kan være rart at vende ting og sager med fremmede, som måske ikke lige kender dig og din baggrund."

 

Annonce:


(C) Copyright gratis-blog.dk
Opret profil Gratis blog hos deldig.dk del dig