gratis blog

Kommerciel brug af blogs

Egentlig henvender dette websted sig ikke til folk der ønsker at blogge af kommercielle årsager eller til professionelle og øvede blogger. Denne webside henvender sig udelukkende til personer som ønsker en personlig og gratis blog. Men vi har alligevel valgt at give nogle ganske få tips til dig der overvejer at bruge en gratis blog til noget kommercielt.

Vil du blogge om din virksomhed eller på anden måde bruge din blog professionelt, så anbefaler vi at du anskaffet dig en blog med dit eget webhotel og dit eget domænenavn. Med hensyn til blogsoftware, så er Wordpress et rigtig godt valg.

Nogle forsøger at bruge forskellige blogs til reklame for deres websider, enten for at få besøgende til at følge links eller for at lave søgemaskine optimering. Du skal dog være opmærksom på at mange af de gratis blogsteder ikke tillader dette, og det kan medføre en negativ holdning til dig og dit produkt, da det er et stort irritationsmoment for dem der blogger om personlige emner. Det er også sjældent at det faktisk har en positiv effekt på søgemaskiner da mange blogsteder tilføjer et ”nofollow” tag til udgående links, det betyder at søgerobotter ved de ikke skal følge linket eller tilskrive dem nogen værdi. Så undersøg regler og linkværdi inden du opretter en blog til de formål.

Hvis du gerne vil være fri for alt det tekniske med blogsoftware, installation og opdateringer, så er der flere web hosts som tilbyder et billigt webhotel med ”one-click” installation af f.eks. Wordpress. Og det er på den måde lige så nemt som hvis man bruger et af de gratis blogsteder.

 

Annonce:


(C) Copyright gratis-blog.dk
Opret profil Gratis blog hos deldig.dk del dig