gratis blog

Find nye venner

Blog dig til nye vennerEn blog kan faktisk være en fin måde at møde nye venner på. Når man jævnligt skriver om sin hverdag og de ting man oplever eller tænker på, så tiltrækker man hurtigt kommenterer fra andre som kan sætte sig ind i det du skriver eller på anden måde bliver berørt af det. Og kommentarer kan så udvikle sig til mere dialog og et såkaldt online venskab og måske i sidste ende et venskab ude i den ”virkelige” verden.

En blog er dog ikke en datingside, og ligesom alle andre måder man kan møde venner på, så kræver det at man involvere sig. Fordelen ved at møde nye venner ved at blogge frem for f.eks. fritidsaktiviteter og fester, er at man kan starte ud helt anonymt og det kan derfor være nemmere at åbne sig op og dele ud af den person man i virkeligheden er.

Her er nogle tips til hvordan man kan bruge en blog til at skabe nye venskaber:

» Vælg et blogsted som er mere community baseret, altså et sted hvor der udover en blog også er profiler med mulighed for private beskeder, gæstebog og lignende. Steder hvor der også er forums og fotoalbums, er specielt gode da man på den måde kan dele sig og involvere sig på flere måder.

» Skriv jævnligt på din blog og giv det tid, man finder ikke en masse venner ved bare at skrive et enkelt blogindlæg og sætte sig til at vente.

» Skriv kommentarer i andres blogs og besvar de kommentarer som du selv modtager.

» Sæt et foto af dig selv på din blogprofil. Hvis du gerne vil være anonymt, kan du sikkert også finde et lidt ældre billede eller et som på anden måde ikke umiddelbart er genkendeligt. Du kan også nøjes med at vise et udsnit af dit ansigt.

» Vær positiv og venlig når du deltager i bloggen og fællesskabet – det er egenskaber som tiltrækker andre mennesker.

 

Annonce:


(C) Copyright gratis-blog.dk
Opret profil Gratis blog hos deldig.dk del dig